Auto-Moto Cestování dobrovolní hasiči Doprava HZS Krimi Pardubický Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda Technika tragická nehoda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: Při střetu kamionu s osobním automobilem na Chrudimsku zemřel jeden z řidičů


CHRUDIMSKO – K tragické dopravní nehodě vyjížděli profesionální hasiči z Chrudimi, a to na silnici 1/37 z Pardubic směrem na Chrudim ve čtvrtek 4. ledna v podvečer. Jednalo se o střet kamionu a osobního vozu.

Oba vozy zůstaly po nehodě mimo komunikaci v příkopu. Jednotka hasičů zajišťovala zabezpečení místa. Řidič nákladního automobilu byl v péči zdravotnické záchranné služby a následně odvezen do nemocnice. Ve zcela zdemolovaném osobním voze zůstal zaklíněn řidič, který na následky svého zranění na místě zemřel.

FOTOGALERIE…

Foto: HZS Pardubického kraje

Situace na místě byla velmi náročná. Zem byla silně podmáčená a po celou dobu zásahu vydatně prší a fouká velmi silný vítr. Po zadokumentování nehody policisty jednotka hasičů bezvládné tělo z auta vyprostí. Po odstranění všech následků nehody se hasiči vrátí zpět na stanici.

Zdroj: HZS Pardubického kraje
(vh)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz