DÍTĚ V OHROŽENÍ Krimi Liberecký Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS stroj Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

DÍTĚ V OHROŽENÍ: Policisté aktuálně pátrají po 13letém chlapci ze Cvikova, který odešel po hádce s matkou a už se nevrátil…


CVIKOV – Policisté aktuálně pátrají po 13letém chlapci ze Cvikova, který včera kolem poledne odešel z domova a dosud se nevrátil.

EDIT: ODVOLANÉ PÁTRÁNÍ: Pohřešovaný 13letý chlapec ze Cvikova na Liberecku byl vypátrán

Včera odpoledne krátce před půl čtvrtou hodinou policisté na lince 158 přijali oznámení o pohřešování 13letého chlapce Maksym Sharko, občan Ukrajiny, který dne 11. 1. 2024 kolem poledne odešel po hádce s matkou ohledně školy z domova.

Pohřešovaný se dosud domů ve Cvikově nevrátil a nikomu o sobě nepodal žádnou zprávu. Doma zanechal dopis o tom, že z domova odchází. Mobilní telefon u sebe nemá. Na základě dosud provedeného intenzivního šetření se policistům nepodařilo zjistit informace, které by vedly k jeho vypátrání.

Pokud má někdo jakékoliv informace k jeho výskytu či pohybu, sdělte je policistům na kterékoliv služebně nebo telefonicky na bezplatné lince 158.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz