Auto-Moto Cestování dobrovolní hasiči Doprava HZS Jihočeský Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda stroj Technika tragická nehoda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

Na silnici I/34 u Vranína na Třeboňsku se střetla tři auta! Jeden z řidičů nehodu nepřežil


TŘEBOŇSKO – Složky Integrovaného záchranného systému ČR včetně vrtulníku leteckých záchranářů dnes odpoledne zasahovaly u tragické nehody na silnici I/34 u Vranína na Třeboňsku, kde při střetu tří osobních aut zemřel řidič jednoho z havarovaných vozidel.

Řidič fabie na místě zemřel, jeho spolujezdkyni třeboňští hasiči vyprošťovali a do nemocnice byla transportována letecky. Další zranění byli odvezeni sanitkami. Řidič jednoho z havarovaných aut bohužel na místě podlehl svým smrtelným zraněním, další 3 osoby záchranáři po poskytnutí akutní přednemocniční péče transportovali do českobudějovické nemocnice.

FOTOGALERIE…

Třeboňská jednotka hasičů se dnes potkala s vrtulníkem LZS hned dvakrát. Poprvé u obce Klec, kde ráno havaroval osobní automobil, a odpoledne u tragické nehody na silnici I/34 u Vranína. Zasahovaly profesionální jednotky hasičů ze stanic Třeboň a Suché Vrbné.

Hasiči pomohli s transportem zraněné osoby do vrtulníku, provedli protipožární opatření a ze silnice zlikvidovali vyteklé provozní kapaliny. Okolnosti tragické nehody i nadále vyšetřují policisté.

Zdroj: HZS Jihočeského kraje
a ZZS Jihočeského kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz