Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Praha Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

KRIMI: Policisté dopadli v Mělníku muže podezřelého ze znásilnění ženy na Proseku!


MĚLNÍK – Kriminalisté dopadli podezřelého ze znásilnění ženy, která byla v týdnu nalezena na Proseku svázaná v autě. Čtyřicetiletého muže zadrželi v noci na dnešek v Mělníku ve spolupráci se zásahovou jednotkou pražské policie.

Nyní je podezřelý muž v cele a budou s ním prováděny standardní úkony trestního řízení. Na případu pracovali kriminalisté z mravnostního oddělení třetího policejního obvodu a kriminalisté z prvního oddělení pražské policie. V případě odsouzení za tento čin muži hrozí až deset let vězení.

Jak jsme již informovali, útočník ve čtvrtek odpoledne donutil pod pohrůžkou násilí ženu, která seděla v autě a čekala na svého syna před školou v Praze 9, aby si přesedla na místo spolujezdce a odvezl ji na neznámé místo, kde ji znásilnil!

S vozidlem pak přejel do Okřínecké ulice v Praze 9 a z místa odešel. Případ je prověřovaný pro podezření ze spáchání trestných činů znásilnění a omezování osobní svobody.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz