Finance hudba Kultura kulturní akce Reklamy společenská akce stroj Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

ZAUJALO NÁS: Digitální kino v Bílině nabízí originální rodinné oslavy s promítáním filmů…


BÍLINA – Kulturní centrum Bílina nově nabízí možnost oslav v digitálním kině se soukromým promítáním filmu. Oslava může být dětská, pro teenagery nebo rodinná. Kde se bude konat dětská párty nebo rodinná oslava? V DIGITÁLNÍM KINĚ BÍLINA

“Poptávka po zážitkových oslavách je vysoká, prostory digitálního kina jsou k těmto účelům vhodné, soukromé promítání filmu pouze pro zvané je příjemným bonusem,” uvedla vedoucí Kulturního centra Bílina Pavlína Petržilková.

Kino si lze pronajmout každou středu od 19 hodin, o sobotách od 13 hodin a o nedělích od 11 hodin, vždy na tři hodiny. Cena za tuto dobu je 1500 korun, jsou v ní zahrnuté služby promítače a šatnáře, dále promítání filmu podle výběru ze seznamu a vstup až pro dvanáct osob. Návštěvníci si mohou přinést vlastní občerstvení, s výjimkou alkoholických nápojů, nebo výzdobu a podobně. Zajištěné je zázemí k posezení, kuchyňka, základní nádobí. “Na další požadavky budeme flexibilně reagovat. Chápeme, že každý oslavenec je jiný, proto se po splnění základních podmínek budeme s pronajímateli individuálně domlouvat,” doplnila vedoucí. Pokud by se oslavy účastnilo více než dvanáct osob, za každou další osobu se hradí 70 korun. 

Do doby pronájmu je započteno také promítání filmu. Ten si lidé budou moci vybrat z připraveného seznamu, podle dostupnosti snímku u distributora. “S tím souvisí i nutnost objednat si oslavu minimálně týden předem, abychom mohli požadovaný film zajistit,” upozornila Pavlína Petržilková.

Rezervovat si prostory kina k oslavě mohou lidé na telefonu 775 601 268. Oslavy je možné pořádat do konce května, poté kvůli rekonstrukci vzduchotechniky v digitálním kině od října letošního roku. 

Platba je možná v hotovosti v Kulturním centru Bílina v nejzazším termínu dva pracovní dny před konáním akce. Při platbě na fakturu je kvůli zachování týdenní splatnosti nutné objednat akci s dostatečným předstihem. 

ikona souboru

ikona souboruPODMÍNKY PRONÁJMU

Zdroj: Kulturní centrum Bílina

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz