Cestování Doprava Krimi Složky IZS Ústecký Z domova Zprávy podle krajů

AKTUALIZUJEME OBRAZEM: Při střetu dvou osobních aut zemřely dvě spolucestující ženy

CHBANY – Tragickou dohru má střet dvou osobních automobilů na silnici mezi Kadaní a Žatcem u Chban. O vážné nehodě jsme již aktuálně informovali s tím, že na křižovatce nedaleko Libědic poblíž Nechranické přehrady se střetla dvě osobní auta. Při tragcké nehodě zemřely dvě ženy, obě byly přitom spolucestující z havarované Škody Citigo.

Jeho jednasedmdesátiletý řidič nedal na stopce přednost fabii a došlo ke střetu s tragickými následky. Obě ženy, které cestovaly ve Škodě Citigo, ve věku 74 a 75 let na místě závažným zraněním neslučitelným se životem podlehly. Senior za volantem utrpěl těžká zranění. Jednatřicetiletý řidič Škody Fabia z karambolu vyvázl naštěstí jen s lehkým poraněním.

Šlo o rodinnou tragédií, jedna ze spolucestujících byla totiž manželkou seniora. Tragickou událostí se zabývají kriminalisté chomutovské policie. Potvrdila to mluvčí chomutovských policist Marie Pivková.

Na místě vážné nehodu u Chban zasahoval i vrtulník letecké záchranné služby. Vedle profesionálních hasičů zasahovali i Hasiči Královskéhé města Kadaň. Komunikace zůstala na několik hodin zcela uzavřená.

OBRAZEM: U Chban došlo při střetu dvou osobáků k rodinné tragédii: 

PSALI JSME TAKÉ: AKTUÁLNĚ: U Chban se střetla dvě osobní auta. Na místě zasahuje i záchranářský vrtulník

Autor: Honza Vraný

.

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář