Kultura Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

VIDEOKLIP: Mladý mostecký hudebník Plevel vydal ke svému songu poutavý klip Cíle

MOST –  Splnit si svůj sen a jít si za ním tvrdě a úspěšně, to bylo krédo teprve osmnáctiletého mladíka z Mostu, který si říká Plevel. Mladý hudebník milující žánr Rap nejprve napsal svou prvotinu a k ní nyní natočil klip pod názvem Cíle.

Videoklip úderem dnešní 20.00 hodiny spustil na svůj you tube kanál. Milovníkům tohoto hudebního žánru tak neujde, že mladík Plevel, který v únoru oslaví své 19.narozeniny, natočil klip ve vánočně osvětleném severočeském Mostě. Jak sám říká, nezakládá si ani tak na klipu jako na samotnéím textu, a ten se opravdu také povedl.

Zpívá v něm totiž nejen o svých pocitech, o svých cílech či hudebních začátcích ale i o svém městě, rodině a především o tom, že i on si už sáhl na štěstí.  A hledat prý nepřestane dál.

Dělá totiž to, co ho baví a dělá to opravdu moc dobře a rád! To je také důvod, proč se Plevel rozhodl natočit svůj song a videoklip, kterým si dokázal, že ho to baví a chce hudbu dělat i nadále, naplňuje ho to a proto si prý song PocityCíle zasloužil i videoztvárnění, což se podařilo.

Na videoklipu Plevel spolupracoval s mladým kameramanem Michalem Miky Stuchlíkem a záměrně do videa zakomponovali nezapomenutelnou atmésféru vánočního Mostu.

Redakce JV PRESS oběma umělcům přeje hodně podobných úspěchů a těšíme se již nyní na dlaší hudební a obrazový počin mosteckého hudebníka Plevela.

MLADÝ MOSTECKÝ HUDEBNÍK PLEVEL VYDAL KLIP CÍLE…

https://www.youtube.com/watch?v=XEQhF4EufjQ&feature=youtu.be

Autor: Honza Vraný

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz