Cestování Kultura Liberecký Sport Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

TIP REDAKCE: V Podještědském sportovním areálu naleznete nejen sportovní ale i relaxační aktivity

ČESKÝ DUB – Podještědský sportovní areál, který se nachází v malebném městečku Český Dub na jihozápadní straně Podještědí nabízí nejen celou řadu sportovních aktivit, regenerace a služeb v každém ročním období. Pro letošní sezónu se agentura JV PRESS stává mediálním partnerem tohoto sportovně-relaxačního areálu.

V Podještědském sportovním areálu v Českém Dubu naleznou zájemci velký výběr aktivit nejen pro vrcholové, výkonnostní a rekreační sportovce všech věkových kategorií, ale i pro firemní, skupinové a individuální aktivity. Ve sportovním komplexu naleznete kompletní servis, včetně hotelového ubytování, stravování, relaxace a konferenčních prostor. Sportoviště a regenerační zařízeni využívají nejen vrcholoví a výkonnostní sportovci, ale především děti a mládež. Podještědský sportovní areál je tak ideálním místem pro aktivity Sportovní akademie Luďka Zelenky.

Fotbalové kempy Luďka Zelenky se tu pořádají jak o letních tak jarních prázdninách. Práce s dětmi je založena na vysoké profesionální úrovni a individuálním přístupu ke každému mladému fotbalistovi. Po celou dobu konání kempů je Luděk osobně přítomen a předává svoje letité zkušenosti těm nejmenším. Pro mladé fotbalisty je bezesporu tou největší motivací.

Každoročně během května a června se v Českém Dubu pořádají rovněž mládežnické fotbalové turnaje v malém fotbale pod záštitou Asociace malého fotbalu ČR a Světové federace malého fotbalu.

V Podještědském sportovním areálu je k dispozici ubytování pro sportovní skupiny, školní třídy, teambuildingy a firemní akce, ale i pracovní pobyty a pobyty jednotlivců.

Zkrátka nepříjdou ani milovníci gastronomie. V  Podještědském sportovním areálu je pro návštěvníky a hosty připravený ucelený gastronomický servis včetně coffee breaků, pracovních obědů, slavnostních menu, bufetů a rautů.

Podještědský sportovní areál dále nabízí také konferenční prostory, které jsou vhodným místem k pořádání firemních akcí, přednášek, školení a seminářů.

V areálu každoročně probíhá modernizace objektů pro zlepšení komfortu návštěvníků a hostů. V nedávné době došlo k vybudování vlastního zdroje pitné vody ze studny, kanalizace s čističkou odpadních vod a kombinované výroby elektrické energie a odpadního tepla z kogenerační jednotky. Těmito inovacemi se Podještědský sportovní areál chová šetrně k přírodě a svému okolí a snaží se být nezávislý na energiích a zdrojích.

Podještědský sportovní areál v Českém Dubu se rovněž podílí a pořádá nejrůznější charitativní a dobročinné akce pro zdravotně hendikepované, jako je například Stargame pomáhá, nebo Opel Handy Cyklo Maraton.

Redakce agentury JV PRESS bude pravidelně v rámci vzájemné mediální spolupráce přinášet nejrůznější videoreportáže z Podještědského sportovního areálu, kde se i letos uskuteční celá řada zajímavých akcí…

Doporučení redakce: Podještědský sportovní areál v Českém Dubu rozhodně stojí za návštěvu, pro každého zájemce je tu totiž k dispozici něco nového a nezapomenutelného… 

Více naleznete na webu PSA  Podještědský sportovní areál 

 

Autor: Honza Vraný

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz