Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Liberecký Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Plzeňský Praha Středočeský Ústecký Vysočina Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů

Můžete pomoci lidem bez domova a koupit jim NOCLEŽENKU za 100 korun

ČESKÁ REPUBIKA – Česko má za sebou další mrazivou noc. Teploty na některých mistech republiky klesají až pod minus 25 stupňů Celsia! Zakoupením NOCLEŽENKY v hodnotě 100 korun podpoříte konkrétního člověka bez domova, který tak bude moci díky Vašemu daru strávit noc v teple v noclehárně Armády spásy. V těchot tuhých mrazech tak i díky vašemu daru, můžete pomoci lidem v tíživé životní situaci, přespat v teple!

Nejde však pouze o přespání, člověk bez domova má v rámci noclehu zajištěnu i polévku s pečivem, teplý nápoj a má možnost se osprchovat a provést osobní hygienu.

Budeme si vážit i jakéhokoliv příspěvku nad rámec této základní částky, získané finance použijeme na renovaci a rozvoj nocleháren pro lidi bez domova. Více informací naleznete na internetové stránce armády spásy  NOCLEŽENKA.CZ

Nocleženku snadno zaplatíte online.

Pokud je pro Vás pohodlnější zakoupení Nocleženky přes číslo účtu, pošlete prosím danou částku na č.ú. 475335613/0300, VS: 20170112, do poznámky: Noclezenka. Děkujeme Vám.

Pokud zakoupíte Nocleženku přes číslo účtu, nezapomeňte nám dát vědět svůj email, buď do poznámky, či emailem, ať Vás zástupci armády spásy mohou kontaktovat o uplatnění Nocleženek.

V současné době jsou do projektu Nocleženky zapojené skoro všechny noclehárny Armády spásy a to:

 PrahaBrno KarlovyVaryOstrava, Krnov, Opava, Šumperk a Havířov. Zakoupené Nocleženky spravedlivě rozdělujeme do jednotlivých měst podle počtu lůžek. 

Zdroj: Armáda spásy

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz