Kultura Sport Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

ZAUJALO NÁS: Kvůli znečiťování vody bazénů koupaliště v Brné na Ústecku jsou zrušeny odpolední slevy na vstupném do areálu plovárny

ÚSTÍ NAD LABEM – V návaznosti na události minulých několika dní souvisejících se znečišťováním bazénů na Koupališti Brná na Ústecku ze strany neukázněných lidí a na základě četných apelů od návštěvníků se vedení Městských služeb Ústí nad Labem, příspěvkové organizace – po dohodě se zřizovatelem – rozhodlo zrušit odpolední slevu na vstupné do celého areálu.

Vstupné bude v jednotné výši po celou dobu otevírací doby, tedy od pondělí do neděle mezi 9:00 – 20:00 hodinou, dle sazeb uvedených v ceníku. Výše uvedená změna vyjde v platnost ke dni 1.8.2018.

Za poslední dva týdny totiž plavčíci řešili hned třikrát incidenty, kdy se neukáznění návštěvníci vykáleli do vody bazénu! Podle šéfa plavčíků v Brné Petra Urbana byl při posledním incidentu dvanáctiletý romský chlapec odhalen a usvědčen. Podle policistů, kteří případ vyšetřují, se dokonce měl chlapec sám plavčíkům přiznat, když za nimi sám přišel.

PSALI JSME TAKÉVÍME PRVNÍ: Do vody bazénu koupaliště v Brné se vykálel teprve dvanáctiletý chlapec! Policisté případ nejspíš odloží. Po ošetření by dnes měl být bazén opět napuštěn

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář