Jihomoravský Sport Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

Do Mostu míří v dalším kole Superligy malého fotbalu silné Brno

MOST / BRNO – Tuto neděli od dvou hodin odpoledne se na hřišti 11. ZŠ Most odehraje zápas druhého kola nového ročníku Superligy malého fotbalu. Čtrnáct dnů po vysoké porážce, kterou Most utrpěl v Pardubicích, mají před sebou mostečtí snad ještě větší výzvu v podobě Brna.

Při vší úctě k Pardubicím jsou dlouhodobě nejsilnějšími týmy hrajícími Superligu Praha a právě Brno. To do letošního ročníku vpadlo zdemolováním Příbrami v poměru 9:1 a od samého počátku tak nenechává nikoho na pochybách o tom, že jeho síla bude i letos drtivá.

Most chce přesto Brno přivítat sebevědomě a do boje jde v takřka ideálním složení – Bíro Ondřej „C“ – brankář, Boček Martin „A“, Černý Jakub, Fišer Antonín, Haviar David, Kasal Daniel, Macko David, Matyáš David, Nobst Dominik, Popelka Vít a Šebek Rostislav. Jde tak o samá dlouhodobě ověřená superligová jména a oproti zápasu v Pardubicích je tentokrát patrná větší rovnováha mezi ofenzivními a defenzivními typy v této sestavě.

Je samozřejmě otázkou, v jakém složení přicestují brněnští hosté, ale při šíři jejich domovské brněnské ligy není třeba pochybovat o tom, že v neděli se Mostu každopádně postaví mimořádně silný soupeř.

Dobře víme, kdo k nám cestuje. Brno nám v minulých ročnících Superligy již několikrát dalo ochutnat svou sílu. Ani my ale určitě pro Brno nejsme oblíbeným soupeřem. Vždyť dlouhodobě máme s tímto soupeřem vyrovnanou bilanci tří výher a tří porážek. Každopádně v neděli chceme naplno bodovat, abychom nemuseli hned od počátku soutěže dohánět ztrátu šesti bodů na ty nejlepší týmy“ zahájil své hodnocení nadcházejícího utkání mostecký lodivod Vojtěch Benda.

Samotná nominace se tentokrát tvořila dobře a prakticky nikdo z oslovených neodmítl. Díky tomu se v neděli postaví hostům skutečně silný výběr s vyrovnanou obrannou a útočnou fází. Proto pevně věřím, že budeme úspěšní. Každopádně bych rád pozval všechny příznivce a fanoušky mosteckého malého fotbalu na skutečně velmi kvalitní utkání“ uzavřel Benda.

Každý, kdo si chce užít malý fotbal té nejvyšší úrovně, je tedy srdečně zván v neděli od 14:00 na hřiště 11. ZŠ.

Více informací na www.fotbal-most.cz.

Autor: Aleš Janeček

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář