Kultura Pomáháme PR Reklamy Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

TIP REDAKCE: Móda a hvězdy opět pomohou dětem v Městském divadle v Mostě

MOST – Již tuto neděli, tedy 11. listopadu 2018 se uskuteční od 18.00 hodin již 5. ročník charitativní módní přehlídky Móda a hvězdy v Městském divadle v Mostě.
Velmi oblíbenou akci před již vyprodaným  divadlem bude tradičně moderovat David Gránský a Karel Kašák, jako modelky se představí Veronika Kašáková,  Nikol Švantnerová, Lucie Šlégr, Monika Leová, Inna Puhajková, Dina Cassama, Mónica Sofia, Barbora Mottlová, Taťána Makarenko, Hana Vágnerová, Petra Neuvirthová, Kateřina Malá, Lenka Čepáková, Lenka Kocmanová Taussigová,  Lilian Sarah Fisherová nebo i mistryně Evropy v plavání Simona Kubová Baumrtová. Pány modely zastoupí Matyáš Hložek a Josef Kůrka spolu s tanečníky Daveem a Kozzim.
Tradičně se představí jako modelky a modelové i děti z Klokánku v Teplicích a dětského domova ve Vysoké Peci, se kterými Lucie Šlégr nacvičila emotivní vystoupení.
Tento charitativní projekt je podpořen hejtmanem Ústeckého kraje, městem Most, firmami GMS, Českými drahami, Vršanskou uhelnou, Bilbo šmak, Lukda, Lagarto, Sapril, Lukda, Govin, FRK, SČVAK, a dalšími, i soukromými osobami. Jedním z hrdých mediálních partnerů celé akce je i redakce Agentury JV Press.
Na mole budou představeny nové kolekce pro rok 2019 Svatebního salonu Delta, Ateliéru Moravec, Viva exclusive, Milano Chomutov, Beauty 2000, spodní prádlo a plavky firmy Raffiné a modely doplní luxusní brýle Optika Slavíková.
Během večera budou předány šeky s atraktivní částkou Nadačnímu fondu Veroniky Kašákové, Klokánku v Teplicích a Ústí nad Labem a dětskému domovu ve Vysoké Peci.
Autor: Petra Vyoralová
Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář