Krimi Složky IZS Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

MORD! Kriminalisté stále vyšetřují smrt neznámé ženy v Teplicích. Pomoci by mohli případní svědci, kteří se pohybovali v Nákladní ulici

TEPLICE – Krajští policisté stále vyšetřují smrt dosud neznámé ženy, která byla dnes ráno nalezena bez známek života náhodným svědkem na místě veřejnosti přístupném v ulici Nákladní v Teplicích.

Výsledky prvotního šetření nasvědčují tomu, že žena zemřela cizím zaviněním. Přesnou příčinu úmrtí objasní až nařízená soudní pitva. Totožnost ženy policisté nyní ověřují. Po pachateli násilného činu kriminalisté stále pátrají.

V době šetření na místě nálezu a v jeho okolí policisté na několik hodin uzavřeli ulice Nákladní a Riegrovu. Dopravu odkláněli na objízdné trasy.

V souvislosti s vyšetřováním okolností smrti ženy se policisté obracejí na veřejnost. „Žádáme případné svědky, kteří se pohybovali v okolí ulice Nákladní v Teplicích a všimli si čehokoliv podezřelého, aby kontaktovali policisty prostřednictvím linky 158, případně na jakékoliv policejní služebně. Policisty zajímá doba od včerejší zhruba 19. hodiny do dnešních ranních hodin, do cca 6:45 hodin.

Také žádáme řidiče, kteří v uvedenou dobu projížděli ulicí Nákladní a mají vozidlo vybaveno funkčním kamerovým zařízením, aby policistům poskytli záznam. Děkujeme,“ říká mluvčí krajské policie Alena Bartošová.

Na místě hrůzného nálezu odpoledne zasahovala také jednotka teplických profesionálních hasičů, která krvavé skvrny spláchla vodou. Podle zjištění redakce mohla být neznámá žena na místo nálezu převezena autem. Není totiž vyloučeno, že by mohlo jít o prostitutku. Právě lehké ženy totiž v okolí Nákladní ulice nabízejí řidičům sexuální služby.

Autor: Honza Vraný

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář