Kultura Praha Sport Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

SPORTOVNÍ POZVÁNKA: Na 19. ročník mezinárodního turnaje PragaCup v malém fotbale

PRAHA – 28 týmů, 4 skupiny, 4 hřiště, 1 areál, zahraniční týmy, hodnotné výhry, bohaté občerstvení v areálu, to je 19. ročník mezinárodního turnaje v malém fotbale PragaCup, který se uskuteční v sobotu 22. června 2019 od 9.00 do 18.30 hodin v Praze.

Turnaj PragaCup je zajímavý a oblíbený tím, že se ho zúčastňují týmy různých výkonností od týmů nehrajících žádnou soutěž až po téměř profesionální týmy. Hráči na turnaj cestují více jak 750 kilometrů.

Každý tým odehraje minimálně 6 utkání a nejlepší týmy odehrají 10 zápasů. Turnajem Vás provede zkušený organizační tým, rozhodčí s licencí, podavači míčů na každém hřišti, profesionální fotografka, kameraman, zdravotník, moderátor a DJ. Turnaj PragaCup se řídí dle pravidel malého fotbalu 5+1.

bannerjvpress1

Celkem 28 zúčastněných týmů bude rozlosováno do 4 skupin po 7 týmech. Turnaj se odehraje na 4 hřištích současně, bez dlouhého čekání. Do pavouka play-off postupují z každé skupiny první 4 týmy, celkem tedy 16 týmů.

Jsou zajištěné hodnotné výhry pro první 4 týmy a nejlepšího hráče, střelce a brankáře turnaje. Turnaj není omezen pohlavím ani zkušenostmi, jediné omezení je věk nad 15 let. Vstupné divákům zdarma. Bohaté občerstvení přímo v areálu.

Podrobné informace a registrace na www.pragacup.cz

Redakce Agentury JV Press.cz je i letos hrdým mediálním partnerem celé akce.

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář