Krimi Pomáháme Praha Složky IZS Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

Pomůžete s pátráním po devětačtyřicetileté ženě z Prahy? Může být v ohrožení života

PRAHA –  Příbuzní viděli pohřešovanou ženu v místě jejího trvalého bydliště v Praze 9 – Újezd nad Lesy naposledy předevčírem, tedy čtyřiadvacátého dubna, v půl deváté večer.

Následně s devětačtyřicetiletou ženou hovořil telefonicky její manžel o den později v půl druhé odpoledne, kdy ho ujišťovala, že je na nákupech.

Stopa končí v jednom ze zdravotnických zařízení, kde měla strávit noc a odkud byla ráno propuštěna. Od té doby nikdo neví, kde by mohla pohřešovaná být.

Dle příbuzných je žena psychicky labilní a užívá antidepresiva. Dále ještě užívá léky na slinivku, které ale podle dosavadních zjištění nemá u sebe, pročež může být přímo ohrožena na životě. Navíc se rodina domnívá, že by mohla pohřešovaná chtít, s ohledem na své psychické problémy, spáchat sebevraždu.

I přes všechny doposud provedené úkony se pohřešovanou do této doby nepodařilo vypátrat. Proto se nyní obracíme s prosbou o pomoc na širokou veřejnost.

Pokud kdokoli tušíte, kde by se mohla žena nacházet či pohybovat, předejte nám prosím tyto informace prostřednictvím linky tísňového volání 158.

Autor: por. Mgr. Tomáš Hulan

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář