Kultura Mateřská škola Školní okénko Sport Technika Ústecký YouTube Z domova Zajímavosti Základní škola Zprávy podle krajů

VIDEOREPORTÁŽ: Akademie DDM Bílina byla letos jedno obrovské ale zároveň moc milé překvapení

BÍLINA – Dům dětí a mládeže v Bílině na jeden den zavřel svůj „domeček“ a všichni se přesunuli do nově zrekonstruovaného městského divadla, kde se uskutečnila letošní AKADEMIE DDM BÍLINA.

I letos tak šlo především o prezentace a vystoupení kroužků DDM. Návštěvníci bílinského divadla tak měli možnost shlédnout pestrou přehlídku tanečních, pohybových a sportovních kroužků, nechyběly ani videoprezentace z činnosti dětí pod patronací bílinského DDM.

Celým odpolednem i tentokrát provázel moderátor Vlasta Vébr, který si zval na pódium zajímavé hosty. A nebyl sám, letos mu totiž poprvé na pódiu vydatně pomáhali moderátoři z Bílinské dětské televize (BéDéTv).

Úvodní slovo pak patřilo ředitelce DDM Bílina Bc. Kristě Sýkorové a nechyběl ani hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček, který přišel se svou vnučkou, ta předvedla rovněž jedno z vystoupení. Mezi vzácnými hosty nechyběl´ani tajemník Ing. Ladislav Kvěch za město Bílina nebo poslankyně Poslanecké sněmovny PČR Ing. Hana Aulická Jírovcová a byť jen na dálku prostřednictvím videozdravice pak přítomné pozdravil i ministr školství Ing. Robert Plaga, PhD. Více již v naší reportáži…

VIDEOREPORTÁŽ AKADEMIE DDM BÍLINA 2019 

Videoreportáž připravili: Vlasta Vébr a Honza Vraný/JV PRESS

Dům dětí a mládeže Bílina připravuje bohatou nabídku v oblasti volného času více než padesát let. „Domeček“ je otevřen po celý týden – i v době školních prázdnin. Dopoledne nabízíme programy pro mateřské a základní školy a odborné kurzy pro dospělé účastníky a seniory. Své místo tu mají i maminky s dětmi v rodinném centru Klokánek.

Více informací o DDM Bílina naleznete také ZDE.

Mediálním partnerem Akademie DDM Bílina byla i letos Mediální a tisková agentura JV PRESS, která zastřešuje jeden z kroužků při DDM Bílina, a to zájmový kroužek Bílinské dětské televize (BéDéTv).
Autor: Honza Vraný
a Vlasta Vébr
Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář