Krimi Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Mostecká policie pátrá po muži s nakažlivou nemocí, který odešel z nemocnice! Mohl by si patrně ublížit… Neviděli jste ho někde?

MOST – Policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání po hledaném muži, který v úterý 2. července opustil svévolně mostecké zdravotnické zařízení, kde byl hospitalizován. Je důvodné podezření, že by si mohl ublížit.

Bližší informace o hledaném muži naleznete v tomto odkazu policejní databáze pohřešovaných a hledaných lidí ZDE. V případě, že odkaz již nebude aktivní, hledaný muž byl nalezen. Zatím se bohužel tak nestalo.

Hledaný má nakažlivou nemoc a v obličeji má drobná znaménka. Je hubené postavy, má tmavé – hnědočerné vlasy. V době, kdy opustil zařízení, měl na sobě zelenou mikinu a černé rifle. S sebou měl tmavý batoh. Muž má tetování na pravé straně krku, které znázorňuje hrací kartu – eso v plamenech. 

Jakékoliv informace k hledané osobě můžou občané sdělit na lince tísňového volání 158. Bude-li odkaz nefunkční, je pátrání odvoláno.

Autor: nprap. Ludmila Světláková

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “Mostecká policie pátrá po muži s nakažlivou nemocí, který odešel z nemocnice! Mohl by si patrně ublížit… Neviděli jste ho někde?

Napsat komentář