Auto-Moto Doprava HZS Jihočeský Krimi Složky IZS Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

KURIOZITA OBRAZEM: Při karambolu na Jindřichohradecku se jedno z havarovaných aut vymrštilo a skončilo na druhém autě

JINDŘICHOHRADECKO – Dopravní policisté z Jindřichova Hradce vyšetřují kuriózní dopravní nehodu ke které došlo dne  8. října 2019 v 14:25 hodin. Řidič osobního automobilu  VW Passat jel ve směru od obce Břilice do obce Dunajovice, kdy pravděpodobně  nepřizpůsobil rychlost svého vozidla stavu a povaze vozovky, která byla toho času mokrá.

Po průjezdu zatáčky nezvládl řízení, čímž se dostal do protisměrné části vozovky, kde vyjel s vozidlem mimo vozovku. V důsledku vyjetí vozidla došlo k vymrštění přední části vozidla a následnému pádu  na přední část protijedoucí vozidla Škoda Citigo. V důsledku střetu vozidel došlo patrně k lehkému zranění řidičky osobního vozidla Škoda Citigo, která byla následně převezena vozidlem RZS do nemocnice v Č. Budějovicích.

U obou řidičů byla  policisty provedena dechová zkouška s negativním výsledkem. Na vozidle VW Passat vznikla hmotná škoda ve výši nejméně 20 000 korun.  Na vozidle Škoda  Citigo vznikla hmotná škoda nejméně  50 000 korun. Policisté dále zjistili, že  vozidlo  VW Passat nemělo platnou technickou kontrolu. Dopravní policisté se nehodou i nadále zabývají.

FOTOGALERIE… 

Autor: por. Mgr. Bc. Hana Millerová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář