Finance Kultura Pomáháme Školní okénko Sport Ústecký Z domova Zajímavosti Základní škola Zdravotnictví Zprávy podle krajů

AKTUÁLNĚ ZE SPORTU: Již 7.ročník charitativního turnaje Lokomotif Cup 2019 startuje právě dnes a opět pomůže nemocným dětem

ÚSTÍ NAD LABEM – Úderem osmé hodiny ranní dnes startuje v pořadí již sedmý ročník oblíbeného charitativního turnaje Lokomotif Cup 2019, na kterém nejde ani tak o výsledky, ale hlavně se v předvánočním čase sejít, poklábosit, vypít pár škopků (rozuměj sudů) a podpořit dobrou věc. 

I tentokrát se akce uskuteční v tělocvičně Speciální základní školy, Mateřská školy a Praktické školy v ulici Pod Parkem v Ústí nad Labem.

Veškerý výtěžek z turnaje (včetně startovného družstev, tomboly a občerstvení) putuje na konto Společnosti pro podporu lidí s mentálním postižením (SPMP), na pomoc dětem s handicapem.

Celá akce je součástí charitativního projektu GÓLY PRO DĚTI. Charitativní turnaj i letos pořádá Futsalový oddíl FC Lokomotif Ústí nad Labem.

„Přátelé, máme na vás prosbu. Na letošním 7.ročníku charitativního turnaje Lokomotif Cup opět proběhne tzv. Plyšákománie. Podívejte se prosíme doma, jestli se vám nebo vašim dětem doma neválí plyšáci, které už nepotřebujete. A nebo je můžete dnes donést přímo na turnaj. Děkuji,“ říká organizátor turnaje Pavel Přibyl.

7. ročník charitativního turnaje, na kterém opravdu nejde o výsledky, ale o to pobavit se, vidět se před Vánocemi a pomoci dobré věci. Veškerý výtěžek z turnaje i letos putuje na konto Společnosti pro podporu lidí s mentálním postižením.

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář