Pomáháme Školní okénko Sport Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

NAPSALI JSTE NÁM: Dubský klub Leonidas gym přivezl zlaté Mongkony mezinárodního poháru České republiky

ČESKO – Mezinárodní turnaj o zlatý Mongkon města Rokycany pořádaný C.M.T.A a klubem Tik Tak se uskutečnil před pár dny v Rokycanech. Náš klub Leonidas Gym Muay Thai vyslal do boje velký počet zápasníků, a to 14 dětí, které v pyramidách usilovaly o post nejvyšší.

Na poháru jsme získali jednu bronzovou medaili, a to konkrétně Jakub Ježek (10 let), který jen těsně na body prohrál v semifinále s o 5kg těžším Pražákem.

Dále jsme vybojovali několik stříbrných medailí, a to Dominik a Jakub Trojánkovi (10 let), Štěpán Ponec (12 let), ten se setkal ve finále s velice zkušeným Izraelským borcem, který si boj o zlato ohlídal. Třetí stříbro vybojoval Jakub Kajaba (14 let), o zlato ho připravil zkušený Rakušan. Matěj Charous (14 let) na své premiéře vybojoval také stříbro. Poslední stříbrný zápasník je náš bojovník David Štajnc (17let), který ukázal velkou statečnost a bojovnost, v jeho váze 65kg nebyl soupeř, tak se David dostal do spojené kategorie 71-75kg což je 10kg rozdíl. A i když se David velice snažil tak maďar Davida postoupit nenechal. Dále za dospělé Filip Gorol první zápas vyhrál KO v 2 kole, bohužel o zlato prohrává těsně na body.

Naši nejmenší bojovníci si dovezli velký počet zlatých medailí. Byli jimi Matěj Šimůnek (13 let), Alan Homič (13 let)tomu se dokonce podařilo jeden zápas vyhrát v prvním kole KO, dívka Sabina Matoušková (12 let) – tento dívenka nás velice překvapila, jelikož je začátečník. Nejtěžším, kdo turnaj vyhrál, byl Tomáš Barták -60kg (15 let), který si poradil se zkušeným a houževnatým Maďarem a s dvoumetrovým Izraelcem. Další dívkou, která se probojovala ke zlatu, byla Nicol Černá 13 let té se i povedlo ve finále v druhém kole ukončit boj KO. Tomáš Krejčí 12let byl pak dalším, který se probojoval ke zlatu. Náš klub Leonidas gym Dubí pak získal i 1 místo za nejúspěšnější zúčastněný tým.

Klub svým svěřencům k těmto úspěchům gratuluje a děkuje za reprezentaci. Poděkování za tuto akci patří i prezidentu asociace C.M.T.A. Petru Ottichovi a klubu Tik Tak Rokycany. Dále musím poděkovat celé výpravě Leonidas gymu za pomoc v šatnách a u ringu. Děkujeme také za podporu Ústeckému kraji, městům Dubí, Teplice a Osek dále pak obcím Proboštov a Novosedlice.

Děkujeme také firmám Fightrstore.cz, Molík Reality a Stavmart s.r.o. za podporu. Nemohu také zapomenout, že o chlapce a dívky se stará po zdravotní stránce paní Jana Šimonová a Centrum sportovní ortopedie a medicíny, které je nestátní zdravotnické zařízení v centru Teplic, které nabízí komplexní zdravotnickou péči se zaměřením na ortopedii, fyzioterapii, výživové poradenství a tělovýchovné lékařství.

FOTOGALERIE…

Autor: Ladislav Horejš

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “NAPSALI JSTE NÁM: Dubský klub Leonidas gym přivezl zlaté Mongkony mezinárodního poháru České republiky

Napsat komentář