HZS Krimi Policie Složky IZS Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

SMUTNÝ KONEC PÁTRÁNÍ: Muž spadl v březnu do rozvodněného potoka v obci Kozlíky na Teplicku, nalezen byl až po měsíci v Ústí nad Labem

TEPLICKO – Smutným nálezem skončilo pátrání po 56letém muži, který večer dne 12. března spadl v obci Kozlíky do rozvodněného potoka Bystřice. O tragédii dnes informuje mluvčí teplické policie Dan Vítek.

Policisty tehdy zalarmoval řidič kamionu, který se vracel ke svému autu a zjevně podnapilého muže uviděl spadnout do vody. Chtěl pro něj skočit, ale silný proud, který byl v těch dnech po vydatných deštích, okamžitě neznámého strhl a řidič už mu nemohl pomoci.

Přivolaní policisté ihned zorganizovali rozsáhlou pátrací akci, muže však ani přes několikahodinové hledání nenašli. Pátrání pokračovalo ve spolupráci s poříčním oddělením, speciální pořádkovou jednotkou a oddělením služební kynologie i další den, na pomoc policistům přijeli i dobrovolní hasiči z Úpořin, Žalan a blízké firmy Czech Areosol, a. s., tepličtí hasiči z Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje a do pátrání se zapojili i členové Svazu záchranné brigády kynologů Ústeckého kraje se speciálně vycvičenými psy, kteří policistům v obdobných případech pomáhají. I přes nasazení všech zúčastněných, kterým patří naše poděkování za spolupráci, se bohužel muže nepodařilo najít.

FOTOGALERIE… 

Devátého dubna bylo v řece Bílině v Ústí nad Labem poblíž ulice Žižkova nalezeno tělo utonulého neznámého muže, srovnáním daktyloskopických otisků s pohřešovaným mužem z Kozlíků bylo potvrzeno, že se jedná právě o člověka, který v březnu spadl do vody, pátrání po něm proto bylo odvoláno a případ nešťastného úmrtí byl odložen ad acta.

Autor: por. Bc. Daniel Vítek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “SMUTNÝ KONEC PÁTRÁNÍ: Muž spadl v březnu do rozvodněného potoka v obci Kozlíky na Teplicku, nalezen byl až po měsíci v Ústí nad Labem

Napsat komentář