Krimi Policie Složky IZS Středočeský Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

VRAŽDA: Na Kolínsku v jednom z bytů po partnerské hádce bodla třiatřicetiletá žena svého přítele kuchyňským nožem! Ten vykrvácel

KOLÍNSKO – Krajští kriminalisté obvinili ze zvlášť závažného zločinu vraždy ženu, která v jednom z bytů na Kolínsku nožem usmrtila svého přítele. 

Na základě oznámení na linku tísňového volání 158 vyjížděli v neděli před desátou hodinou večer jak policisté, tak i posádka zdravotnické záchranné služby do jednoho z bytů na Kolínsku, kde resuscitovali 43letého muže s bodným poraněním. Ten bohužel i přes poskytnutou lékařskou pomoc přímo v bytě zemřel.

Přivolaní policisté zadrželi 33letou ženu, která mu zranění, na jehož následky muž zemřel, měla způsobit. Podle všeho došlo mezi partnery k hádce a zřejmě i k fyzickému napadení, kdy následně vzala žena do ruky kuchyňský nůž a zasadila partnerovi bodnou ránu do ramene. Tím mu způsobila silné krvácení a přeťala pažní tepnu.

Případ si na místě převzali krajští kriminalisté, kteří po provedení základních úkonů ženu umístili do policejní cely. Následujícího dne jí předali usnesení o zahájení trestního stíhání pro zvlášť závažný zločin vraždy podle § 140 odst. 1 trestního zákoníku.

Dnešního dne byl na ženu dozorujícím státním zástupcem podán návrh na vzetí obviněné do vazby, o kterém bude rozhodovat soudce Okresního soudu v Kolíně v rámci zákonné 24hodinové lhůty.

V rámci vyšetřování budou kriminalisté zjišťovat veškeré okolnosti a pohnutky, které ženu k tomuto jednání vedly. Kuchyňský nůž, který měla obviněná 33letá žena k usmrcení partnera použít, kriminalisté zajistili jako důkazní materiál.

Při projednávání tohoto případu před soudem a uznáním viny ze zločinu vraždy může být žena potrestána až osmnáctiletým trestem odnětí svobody.

Autor: mjr. Mgr. Vlasta Suchánková

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “VRAŽDA: Na Kolínsku v jednom z bytů po partnerské hádce bodla třiatřicetiletá žena svého přítele kuchyňským nožem! Ten vykrvácel

  1. Pingback: shroomies gummies
  2. Pingback: serum

Napsat komentář