EXTRALIGA HOKEJ Kultura Politika Sport Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

ZE SPORTU: Verva zfinalizovala nový trenérský tým

LITVÍNOV – HC Litvínov do nové sezóny vstoupí s obměněným trenérským týmem. Novým hlavním trenérem byl představen Vladimír Országh s velezkušeným asistentem Václavem Sýkorou. Trenérem brankářů zůstává reprezentační trenér Zdeněk Orct. Kondiční přípravu bude mít na starosti nový kondiční trenér Petr Švehla, mistr Evropy v řeckořímském zápase. V klubu byla nově vytvořena i pozice sportovně technického analytika. Tu bude zastávat Tomáš Vrábel, který má zkušenosti ze seniorského reprezentačního týmu.

Novým kondičním trenérem se stal Petr Švehla. Mistr Evropy v řeckořímském zápase z roku 2001, který má za sebou více než deset let zkušeností s hokejovou kondiční přípravou, nahradil firmu Andrle Sport. „Jsem rád, že se nám podařilo získat kondičního trenéra se znalostmi z hokejového prostředí, který v Litvínově bude na plný úvazek pro každodenní práci,“ říká generální ředitel Pavel Hynek.

Nově bude v Litvínově obsazena pozice sportovně technického analytika, kterou bude zastávat Tomáš Vrábel. Zkušenosti nabral v hokejové Spartě a národních týmech. Působil u seniorského národního týmu i u mládežnických reprezentací. V minulé sezóně zastával roli analytika v Dukle Jihlava a nyní se stal posilou trenérského týmu litvínovské Vervy.

Autor: Ondřej Vlk

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář