Krimi Moravskoslezský Policie Složky IZS Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Z řeky na Bruntálsku vytáhli tělo mrtvého muže. Podle policie bylo ve vodě spatřeno také tělo ženy, pátrat se po něm bude v neděli

BRUNTÁLSKO – V sobotu po 17. hodině bylo policistům oznámeno, že v místním vodním toku v oblasti Arnultovic, Jindřichova a Janova na Bruntálsku bylo spatřeno lidské tělo a následně vytaženo na břeh.

Jednalo se o tělo muže, bez známek života. Policisté učinili na místě prvotní úkony, ve kterých i nadále pokračují, zejména tedy směřující ke ztotožnění osoby. Stejně tak zjišťují a shromažďují veškeré informace, které se události týkají. Byla nařízena soudní pitva.

V toku bylo spatřeno také další tělo, dle předběžných informací ženské. Dosud nebylo nalezeno, přičemž pátrací akce je již vzhledem ke světelným podmínkám ukončena. Bude však pokračovat i zítra. Policisté v této souvislosti vzhledem k lokalizaci poblíž hranic s Polskou republikou již informovali také polské kolegy. Vzhledem k charakteru události probíhala na místě úzká součinnost policistů a hasičů.

Autor: por. Mgr. Soňa Štětínská

Lukáš Jirka
ŠÉFREDAKTOR lukas.jirka@jvpress.cz 737 310 273
http://www.jvpress.cz

One Reply to “Z řeky na Bruntálsku vytáhli tělo mrtvého muže. Podle policie bylo ve vodě spatřeno také tělo ženy, pátrat se po něm bude v neděli

  1. Pingback: his explanation

Napsat komentář