Krimi Policie Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

KRIMI: Kriminalisté se vrátili do Slavětína! Pátrají po sedm let pohřešované Janě, která zmizela za záhadných okolností

LOUNSKO – Kriminalisté se po letech vrátili „na místo činu!“ Od včerejška totiž probíhá rozsáhlá pátrací akce na pozemku a v okolí domu ve Slavětíně na Lounsku. Jde o dům, kde v roce 2013 doslova ze dne na den zmizela Jana Paurová! Matka čtyř dětí je tak již sedm let pohřešovaná.

Včera se kriminalisté do domu vrátili a i dnes pokračovali v důkladném prohledávání. Na místo dokonce dorazil i hasičský speciál, povoláni byli i psovodi nebo dokonce fekální automobil. Ten má patrně vysát obsah žumpy.

Rozsáhlé pátrací akce v minulých letech zatím tělo pohřešované ženy nevydaly. Kriminalisté z policejního prezidia si případ pohřešované ženy převzali teprve letos od krajských kriminalistů z Ústí nad Labem.

Matka čtyř dětí za nevyjasněných okolností zmizela jen den předtím, než měla vypovídat na policii kvůli týrání. Předvolání žena převzala od policie, s tím že má svědčit proti manželovi. Toho policisté vyšetřovali právě pro opakované týrání manželky. Trestní oznámení kvůli týrání ženy podala na policii sociálka z Loun. Po opakovaném soudním líčení pak soud potrestal Pavla Poura podmínkou, a to za opakované týrání manželky Jany.

Pavel Paur krátce před zmizením manželky měl odvést tři mladší děti ke svým rodičům a s nejstarším synem se vrátil domů. V domě tak zůstala žena, její manžel a nejstarší syn. V ranních hodinách pak manžel Janu doma už nenašel. Od té doby je nezvěstná.

V pátek Jana dostala obsílku, v sobotu zmizela a teprve v pondělí její manžel přišel na policii ohlásit její zmizení. Uplynulo již sedm let a Jana je stále nezvěstná.

S největší pravděpodobností získali kriminalisté novou „horkou“ stopu patrně po výslechu jednoho z mladších dětí. Proto se také včera kriminalisté do Slavětína vrátili a již druhý den policisté s hasiči okolí prohledávají a prozkoumávají. Najdou speciálně vycvičení psi pozůstatky pohřešované ženy na pozemku Paurových? Policisté na případ nyní uvalili embargo.

Autor: redakce

 

 

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář