Finance Kultura Pomáháme PR Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů Zvířata

TIP REDAKCE: Nenechte si ujít 2. narozeninový ples Nadačního fondu Slza zvířat v Krušnohorském divadle Teplice

TEPLICE – Rok se s rokem sešel – takto začíná většina krásných textů a u této akce je tomu zrovna tak. Dne 12. září v Krušnohorském divadle Teplice proběhnou druhé narozeniny Nadačního fondu Slza zvířat a vy můžete být opět u toho!

A to od 19:00 – 02:00 hodin. Rozkrojením dortu završíme další úžasný rok plný zážitků. Program bude velmi bohatý, včetně úžasných účinkujících. A kdo se o vás během této akce postará? Nu, ples bude moderovat úžasná Karolína Kopíncová, která se pyšní titulem Miss World Czech Republic, dále se můžete těšit vlastně na celou desítku krásných letošních missek, jmenovitě děvčata – Angelika Kostyshynová – Miss Supranational Czech Republic, Veronika Šmídová – Miss Intercontinental Czech Republic, Adéla Maděryčová, Tereza Blaťáková, Sandra Bourdon – Miss Photogenic, Jana Smejkalová – Miss Talent, Markéta Chytilová, Barbora Aglerová – Miss Grand International Czech Republic, Natálie Kočendová – Miss International Czech Republic a k nim se přidá i Miss International Czech Republic 2019 Andrea Prchalová. To však není zdaleka vše! Na plese se dále objeví také Hopsík, Duo Marlen, Melodica, Filip, zpěvák Gregor, Bolly Ladies, Jamaron, 4Tety, zpěvák Honza Česnek, zpěvačky a herečky Terezka Taliánová a Maruška Rezlerová, zpěvačka Simona Šikulová, zpěvák Mikuláš Hrbáček a Saffro Tribe, takže se máte opravdu na co těšit.

Těšit se samozřejmě můžete i na písničku, která vyjadřuje pocity Slzy a která obsahuje vše co Slza dělá a proč to dělá, s názvem “ S láskou k zázrakům“, protože originál je jen jeden.

A krásná zpráva na závěr – v průběhu večera proběhne krásná tombola. Celý výtěžek z této akce bude jako vždy věnován partnerským útulkům, které dobře známe, vážíme si jich a budeme tu pro ně i nadále. Proto neváhejte, počet míst je omezený. Po celou dobu vám budeme plně k dispozici. S sebou potřebuje jen dobrou náladu a otevřené srdce plné lásky k těm, kteří sami mluvit nemohou.

Redakce agentury JV PRESS.cz je hrdým mediálním partnerem nejen narozeninového plesu, ale především Nadačního fondu Slza zvířat… 

Autor: Klára Nosovská

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář