Auto-Moto Doprava HZS Složky IZS Středočeský Technika YouTube Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

VIDEOREPORTÁŽ: Dobrovolní hasiči města Roztoky u Prahy se dočkali svého Mazlika

ROZTOKY U PRAHY – Zbrusu nové velkokapacitní hasičské cisterny CAS na podvozku SCANIA za více než osm milionů korun se dočkali dobrovolní hasiči z jednotky SDH Roztoky u Prahy. Hasiči dali svému novému automobilu jméno Mazlik.

Slavnostní předání zásahového automobilu se ve čtvrtek v podvečer uskutečnilo na hřišti TJ Sokol Roztoky. Chybět nesměl starosta města Roztoky Jan Jakob, ředitel HZS Územního odboru Kladno plk. Ing. Tomáš Hradil, velitel stanice HZS Roztoky Vladimír Došek s dalšími kolegy a především zástupci samotné jednotky SDH Roztoky.

Po slavnostním aktu před plátnem letního kina následoval křest šampaňským a na zájemce nejen z řad dětí následně čekala prohlídka hasičské cisterny.

Slavnostního předávání vozidla si v areálu fotbalového hřiště ale nenechali ujít ani hasiči z okolních sborů. Čtvrteční podvečerní slávu si nenechala ujít ani redakce Agentury JV PRESS.cz a více ze slavnostního předávání hasičského automobilu tak přinášíme v naší následující videoreportáži…

VIDEOREPORTÁŽ ZE SLAVNOSTNÍ AKCE… 

Videoreportáž připravil: Honza Vraný/JV PRESS.cz

„Roztočtí dobrovolní hasiči mají novou moderní hasičskou cisternu. Bezpečnost je důležitá a nové vozidlo k tomu napomůže. Děkuji všem dobrovolným hasičům za jejich obětavou a tolik potřebnou práci! Ať Mazlik, jak auto pojmenovali, slouží…
Děkuji i Evropské unii za dotaci, z které bylo vozidlo spolufinancované. Zbývající část zaplatilo Město Roztoky,“ dodává starosta Roztok Jan Jakob.

FOTOGALERIE… 

Bližší informace o Sboru dobrovolných hasičů Roztoky u Prahy pak naleznete také na webu  ZDE. nebo na Facebookovém profilu ZDE.

Sbor dobrovolných hasičů v Roztokách existuje již od roku 1881 a plní své základní poslání – chránit životy a majetek spoluobčanů.

Autor: Honza Vraný

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář