Krimi Moravskoslezský Policie Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

DRAMA: Muž v Ostravě na zástavce fyzicky napadal těhotnou ženu

OSTRAVA – Ve čtvrtek uplynulého týdne krátce před polednem v Ostravě-Přívoze zadrželi strážníci agresora, který na zastávce MHD na ulici Muglinovská údery pěstí a kopy do spodní části těla fyzicky napadnul zjevně těhotnou ženu.

„Dne 19. listopadu 2020 krátce před polednem zaslechla pěší hlídka strážníků v Ostravě – Přívoze na jedné ze zastávek MHD na ulici Muglinovská křik osob a volání o pomoc. Hlídka se proto ihned přemístila k zastávce, odkud se ozýval křik. ” sdělil mluvčí strážníků.

 V prostoru autobusové zastávky pak hlídka spatřila později  31letého muže, který fyzicky napadal na zemi ležící  34letou těhotnou ženu.

I přesto, že se napadenou ženu pokoušely bránit dvě svědkyně události, muž ležící ženu opakovaně udeřil pěstí a kopal do spodní části těla. Tohoto jednání agresor zanechal až poté, co strážníci použili zákonnou výzvu s výstrahou, že bude použito donucovacích prostředků.

Vzhledem k tomu, že napadená žena si stěžovala na bolesti břicha, strážníci přivolali na místo zdravotníky, kteří rozrušenou ženu převezli do nemocnice. Muž pak s pouty na rukou skončil na Policii České republiky.

Autor: Lukáš Jirka
Zdroj: MP 
Ostrava

Lukáš Jirka
ŠÉFREDAKTOR lukas.jirka@jvpress.cz 737 310 273
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “DRAMA: Muž v Ostravě na zástavce fyzicky napadal těhotnou ženu

Napsat komentář