Karlovarský Krimi Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

VIDEO: Opilec v jednom z bytů panelového domu v Sokolově zaútočil noži na muže, ten skončil v nemocnici

SOKOLOVSKO – V pátek měla dvojice mužů ve věku 62 a 63 let popíjet v bytové jednotce panelového domu v Sokolově alkoholické nápoje. Ve večerních hodinách měl starší z této dvojice, který byl v Sokolově na návštěvě, začít dvěma kuchyňskými noži ohrožovat dvaašedesátiletého muže. Po chvíli měl obviněný na muže zaútočit a noži, které držel v rukách, ho bodnout do horní části těla.

Tímto útokem mu způsobil vážná zranění, která si vyžádala okamžitý převoz a hospitalizaci v nemocnici. Policisté po svém příjezdu v bytě zadrželi třiašedesátiletého muže.  Ten se podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 2,4 promile.

Kriminalisté z Odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje zahájili trestní stíhání třiašedesátiletého muže z Mostecka, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu.

Policejní vrchní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby. Na rozhodnutí soudu si tak obviněný počká v policejní cele.

V případě prokázání viny hrozí třiašedesátiletému muži trest odnětí svobody až na osmnáct let.

Autor: nprap. Jakub Kopřiva

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář