Auto-Moto HZS Krimi Liberecký Policie Pomáháme Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Policisté stále pátrají po řidiči, který v České Lípě srazil seniorku a z místa nehody ujel

ČESKOLIPSKO – Stále bezvýsledné je pátrání po řidiči, který již 8. ledna letošního roku srazil seniorku v České Lípě a z místa nehody nakonec ujel. 

Žena seniorského věku přecházela v prostoru tříramenné křižovatky ulic Dlouhá, Kolínská a Hradecká na sídlišti Špičák v České Lípě silnici poblíž bytového domu č. 2602, když ji srazilo zatím nezjištěné vozidlo pravděpodobně šedé nebo stříbrné barvy, tovární značky Škoda Fabia nebo Octavia nejspíše v provedení combi.

Jeho šofér na místě na pár vteřin zastavil, ale aniž by ženě jakkoliv pomohl, zase se rozjel a nechal ji napospas svému osudu. Seniorka po střetu s vozidlem upadla na silnici a následně pociťovala bolesti v horních i dolních končetinách.

„Tímto se obracíme na potenciální svědky nehody, aby se nám ozvali, pokud nám mohou pomoci řidiče bez svědomí vypátrat. Informace nám můžete volat na bezplatnou linku 158 nebo se obrátit na kteroukoliv služebnu Policie ČR.“

Autor: por. Bc. Ivana Baláková

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “Policisté stále pátrají po řidiči, který v České Lípě srazil seniorku a z místa nehody ujel

  1. Pingback: emisii de praf

Napsat komentář