Krimi Městská policie Policie Praha Složky IZS Technika Z domova Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

DRAMA: Zdrogovaný muž v Praze ohrožoval záchranáře, v nemocnici se potom pokusil zničit automat na poplatky

PRAHA – Jako smyslů zbavený řádil 25letý muž při převozu na vyšetření do Nemocnice Na Františku. K jeho zklidnění museli strážníci dvakrát zasáhnout a použít donucovací prostředky.

Následně pomohli i s jeho převozem na psychiatrii.
Mladý muž pod vlivem drog odmítl vystoupit ze sanitky. Jeho nálady se rychle měnily, od křiku, přes výbušné chování, až k úplné apatii. Posádka sanitky proto požádala o pomoc strážníky. Když se pokusil napadnout záchranáře, museli zakročit.

V nemocnici se na chvíli zklidnil, ale pak se rozpoutalo další peklo. Nejprve si agresivitu vybil na mobilu, kterým mrsknul o zem, až z něj létaly kusy po čekárně. Nato se v záchvatu zuřivosti vytrhl hlídce, vyndal si penis z kalhot a rozběhl se ke zdi.

Z ní vyrval elektrický kabel a pokusil se zničit automat na poplatky. Hlídka znovu musela použít donucovací prostředky včetně pout. Po vyšetření lékař rozhodl o jeho převozu na psychiatrii. Protože mladý muž znovu přestal ovládat své chování a byl nezvladatelný, požádali záchranáři strážníky ještě o asistenci při převozu.

Zdroj: MP Praha

Lukáš Jirka
ŠÉFREDAKTOR lukas.jirka@jvpress.cz 737 310 273
http://www.jvpress.cz

3 Replies to “DRAMA: Zdrogovaný muž v Praze ohrožoval záchranáře, v nemocnici se potom pokusil zničit automat na poplatky

  1. Pingback: ai nude
  2. Pingback: devops solutions

Napsat komentář