Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Praha Školní okénko Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Základní škola Zdravotnictví Zprávy podle krajů

DÍTĚ V OHROŽENÍ: Policisté intenzívně pátrají po jedenáctiletém chlapci ze Zdib-Přemýšlení! Neviděli jste ho někde?

ZDIBY – Policisté z Prahy venkov-východ od včerejšího podvečera pátrají po jedenáctiletém chlapci. Pohřešovaný chlapec byl naposledy viděn v pondělí ve dvě hodiny odpoledne, když přišel domů, tj. obec Zdiby-Přemyšlení, ze školy a mezi 15. a 17. hodinou odešel neznámo kam. Domů se doposud nevrátil a ani o sobě nedal vědět.

Chlapec je přibližně 140 cm vysoký, má krátce střižené vlasy. Na sobě by měl mít buď maskáčové kalhoty nebo modré džíny, zelenou bundu a školní batoh.

Policistům se dosavadním pátráním s využitím všech dostupných prostředků nepodařilo chlapce nalézt. Pátrání po jedenáctiletém chlapci nadále pokračuje. Vzhledem k tomu se policisté v tuto chvíli obracejí prostřednictvím sdělovacích prostředků na veřejnost se žádostí o pomoc a spolupráci.

Jakékoliv informace k pohřešovanému přijmou policisté na bezplatné tísňové lince 158. Děkujeme předem za spolupráci a za jakékoliv poznatky, které by policii mohly dovést k nalezení chlapce.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář