Kultura Reklamy Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

AKTUÁLNĚ TIP REDAKCE: Dnes startuje již 19. ročník dvoudenní celostátní výstavy VINAŘSKÉ LITOMĚŘICE 2021

LITOMĚŘICE – Tradiční dvoudenní celostátní výstava Vinařské Litoměřice patří k nejprestižnějším výstavám vín v celé České republice. Jde tak o prodejní výstavu s ochutnávkami vín na stáncích jednotlivých vinařů. Ten letošní 19. ročník VINAŘSKÉ LITOMĚŘICE se uskuteční ve dnech 25. a 26. června 2021. Generálním partnerem akce je město Litoměřice a Městská kulturní zařízení Litoměřice.

Součástí výstavy je tradiční soutěž vín s mezinárodní účastí. V letošním roce do soutěže vín výstavy 19. Vinařské Litoměřice s mezinárodní účastí bylo přihlášeno třicet vystavovatelů. Soutěžit budou vína z patnácti zemí světa, kromě Česka také vína ze Slovenska, Francie, Rakouska, Rumunska, Německa, Itálie, Španělska, Bosny a Herzegoviny, Makedonie, Kosova, Libanonu, Chile, USA a Austrálie.

Také letos celou akci pořádá ORTOPEDICKÉ CENTRUM s.r.o.

Výstavy se zúčastní několik desítek vystavovatelů. Výstava má celostátní ohlas a zaujala řadu vinařů i ze zahraničí.

Letošní výstava se uskuteční ve dnech 25. – 26. 6. 2021 v Domě kultury v Litoměřicích a v přilehlých prostorách gotického hradu.

První den výstavy (pátek 25.6. 2021 13:00 hodin – 21:30 hodin.) Od 15.00 hodin bude probíhat slavnostní zahájení a následně v 17.00 hodin slavnostní ceremoniál s vyhlášením Championa výstavy a předáním ocenění vítězům soutěže.

Druhý den výstavy (sobota 26.6. 2021 10:00 hodin. – 19:00 hodin.) Odborný seminář Víno a zdraví (bude probíhat od 14.00 – 16.00 hodin.)

Po oba dva dny zajistí hudební produkci cimbálová muzika Slovácko s Jožkou Šmukařem.

Vstupné na výstavu v pátek 25.6. je 250,- Kč, v ceně vstupného je zahrnut vstup na výstavu, degustační sklenička.

Vstupné na výstavu v sobotu 26.6. je 250,- Kč, v ceně vstupného je zahrnut vstup na výstavu, degustační sklenička.

Pořadatelem výstavy a soutěže vinařské Litoměřice je ORTOPEDICKÉ CENTRUM s.r.o. pod vedením Pavla Kacerovského a jeho týmu.

PLAKÁT AKCE

 

Agentura JV PRESS bude stejně jako v loňském roce i letos hrdým mediálním partnerem VINAŘSKÝCH LITOMĚŘIC a je nám velkou ctí Vás na tuto akci pozvatStejně jako v loňském roce i letos se tak můžete těšit na bohatou fotogalerii i videoreportáže z celé akce!

 

Autor: Honza Vraný

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář