Koronavirus Kultura Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

NA AKTUÁLNÍ TÉMA: Dnes zahájí v Ústí nad Labem provoz očkovací centrum bez registrace, a to v obchodním centru Forum

ÚSTÍ NAD LABEM – V ústeckém obchodním centru Forum bude dneškem, tedy v úterý 27. července uvedeno do provozu očkovací centrum proti nemoci COVID-19. V tomto centru nebude nutná registrace, očkovat se může tak opravdu každý zájemce.

V očkovacím místě budou používané vakcíny od společností Pfizer/BioNTech a také jednodávková od formy Johnson&Johnson. Otevřeno bude každý den od 9.00 do 20.30 hodin.

Nové očkovací místo vzniklo v krátkém čase a jedná se tak o další místo v České republice, kde se lze očkovat bez předchozí registrace. Ústecký kraj a Krajská zdravotní, a.s., vnímají očkování opravdu jako onu tečku za nemocí COVID-19.

„Apeluji na veřejnost, aby se nechali naočkovat. Je to skutečně ten správný směr, jak s pandemií nemoci COVID-19 skoncovat. Očkováním chráníte nejen sebe, ale také své blízké,“ vyzývá veřejnost k očkování MUDr. Petr Malý, MBA, generální ředitel Krajské zdravotní, a.s.

Zdroj: Krajská zdravotní

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “NA AKTUÁLNÍ TÉMA: Dnes zahájí v Ústí nad Labem provoz očkovací centrum bez registrace, a to v obchodním centru Forum

Napsat komentář