Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Krimi Liberecký Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Plzeňský Policie Pomáháme Praha Složky IZS Středočeský Technika Ústecký Vysočina Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů

PÁTRÁNÍ: Jednačtyřicetiletý muž z Lounska je podezřelý ze závažné násilné mravností trestné činnosti, které se měl dopustit na nezletilé osobě! Neviděli jste ho někde?

BEROUNSKO / LOUNY – Kriminalisté středočeské policie i nadále pátrají po nebezpečném jednačtyřicetiletém muži z Lounska, který je podezřelý ze závažné násilné mravností trestné činnosti, které se měl dopustit na nezletilé osobě. 

Muž byl naposledy viděn na Berounsku, a to 27. srpna 2021 v odpoledních hodinách. Může se pohybovat po celé České republice, nicméně vazby má na Louny, kde má trvalé bydliště i rodinné vazby. Hledaný je obézní postavy, vysoký 165 – 170 cm a má krátce střižené hnědé prošedivělé vlasy.

V případě, že zaznamenáte výskyt a pohyb tohoto muže, nebo byste měli informace o místě, kde by se muž mohl nacházet, prosím kontaktujte policisty na lince 158 nebo přímo středočeské kriminalisty na tel. čísle 727 869 638. 

Bližší informace a odkaz policejní databáze na pátrání po nebezpečném muži naleznete ZDE. V případě, že již odkaz není aktivní, bylo pátrání odvoláno. Zatím se tak bohužel nestalo.

Autor: por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář