Krimi Kultura Liberecký Městská policie Pátrání Policie Školní okénko Složky IZS Technika Vysoká škola Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

PÁTRÁNÍ: Od pátku policisté pátrají po třiadvacetileté studentce z Jilemnice, která může být v ohrožení života. Neviděli jste ji někde?

JILEMNICE – Služba kriminální policie a vyšetřování územního odboru Policie ČR v Semilech pátrá po 23leté Daniele Onakové z Jilemnice.

Pohřešovaná dívka studuje vyšší odbornou školu v Hradci Králové, odkud včera přijela domů do Jilemnice kolem 13.30.

Zde si odložila své veškeré osobní věci včetně mobilního telefonu a během chvilky bez vysvětlení odešla neznámo kam. Vzhledem k tomu, že se od té doby rodičům ani nikomu jinému z blízkých neozvala, má její rodina obavu o její zdraví a život.

Dívka je introvertní typ a nikomu se příliš nesvěřuje se svými starostmi, proto až po jejím odchodu zjistili rodiče určité signály, které by mohly znamenat i to, že si chce ublížit.

Pokud jste ji od pátečního odpoledne někde zahlédli, ihned nás prosím kontaktujte. Daniela Onaková má modré oči a středně dlouhé, blond vlasy. Je vysoká 165 centimetrů, střední postavy. Při odchodu z domova měla na sobě modré džíny, černé tričko a modrý svetr. Na nohou měla tmavé botasky.

Lukáš Jirka
ŠÉFREDAKTOR lukas.jirka@jvpress.cz 737 310 273
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “PÁTRÁNÍ: Od pátku policisté pátrají po třiadvacetileté studentce z Jilemnice, která může být v ohrožení života. Neviděli jste ji někde?

Napsat komentář