Auto-Moto Doprava HZS Krimi LZS Olomoucký Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

DRAMA: Zraněný řidič dodávky zůstal po střetu na dálnici D35 u Velké Bystřice zaklíněný pod návěsem kamionu

VELKÁ BYSTŘICE – K vážné dopravní nehodě došlo dnes na dálnici D35 u Velké Bystřice po páté hodině ráno. Dodávka zůstala po srážce s kamionem zaklíněná pod návěsem a v ní zraněný řidič.

„Polovina dodávky na straně spolujezdce zůstala pod návěsem kamionu a její výrazné poškození nám komplikovalo vyprošťování zraněného řidiče. V jednu chvíli jsme museli pracovat současně se dvěma hydraulickými nůžkami, abychom jej dostali z vraku co nejrychleji ven. Díky řetězovým úvazkům a rozpínáku jsme odtlačili palubní desku, pod kterou byl polovinou těla zaklíněn, a předali jsme jej záchranářům. V tomto případě šlo opravdu o čas. Řidič měl obrovské štěstí,“ popsal dnešní vyprošťovací práce olomoucký velitel zásahu Pavel Thin.

FOTOGALERIE…

Havarovaná dodávka zůstala po srážce s kamionem zaklíněná pod návěsem a v ní zraněný řidič.

„Po jeho vyproštění jsme museli vytáhnout torzo automobilu. Využili jsme výkonný naviják našeho technického speciálu. Zajistili jsme místo proti vzniku požáru a rovněž jsme zabezpečili uniklé provozní kapaliny.

Zdroj: HZS Olomouckého kraje
(LB)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

3 Replies to “DRAMA: Zraněný řidič dodávky zůstal po střetu na dálnici D35 u Velké Bystřice zaklíněný pod návěsem kamionu

Napsat komentář