HZS Krimi Městská policie Pátrání Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: Koupání v Labi u Nymburku stálo třiadvacetiletého muže život

NYMBURK – Koupání v Labi se změnilo v tragédii! Ze čtyř mladíků se třiadvacetiletý mladík z vody již nevrátil! Nymburští kriminalisté prošetřují případ, který byl prostřednictvím Zdravotnické záchranné služby Středočeského kraje oznámen na tísňovou linku policistů ve čtvrtek kolem třetí hodiny odpoledne.

Čtyři mladí muži se rozhodli zaplavat si v Labi poblíž ulice Na Přístavě a přeplavat jej z jednoho břehu na druhý. Ve chvíli, kdy již plavali zpátky, ztratil se jeden z čtveřice mužů, 23letý mladík, pod vodou.

Ihned po oznámení této události propátravali hladinu řeky policisté z Poříčního oddělení Labe spolu s hasiči. Mladého muže se jim podařilo z vody vytáhnout a na břehu jej okamžitě začali resuscitovat, následně i profesionální zdravotníci. Ale ani bezmála hodinová intenzívní resuscitace nevrátila mladého muže zpět k životu.

Tragickou událostí se zabývají kriminalisté z Nymburka, kteří budou zjišťovat okolnosti případu, kteří rovněž nařídili zdravotní pitvu ke zjištění přesné příčiny úmrtí mladého muže.

Autor: mjr. Mgr. Vlasta Suchánková

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “TRAGÉDIE: Koupání v Labi u Nymburku stálo třiadvacetiletého muže život

  1. Pingback: look at here

Comments are closed.