Auto-Moto Doprava HZS Krimi Liberecký Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: Čelní střet s kamionem na Českolipsku dnes nepřežil řidič osobního vozidla

ČESKOLIPSKO – Dnes kolem 13. hodiny projížděl řidič osobního vozidla tovární značky Volkswagen Touran od Jestřebí na Zahrádky po silnici I/9, když zhruba uprostřed takzvané Jestřebské rovinky z neznámého důvodu vyjel do protisměru, kde se čelně střetl s tahačem s návěsem značky Mercedes.

Následky nehody jsou bohužel tragické. Řidič volkswagenu při ní utrpěl zranění neslučitelná se životem, kterým na místě okamžitě podlehl. Jeho totožnost zatím neznáme.  Dechová zkouška u řidiče kamionu vyloučila, že by řídil pod vlivem alkoholu. On sám žádné zranění neutrpěl.

Tragická nehoda uzavřela silnici mezi Zahrádkami a Jestřebím a dopravní policisté řidičům doporučují objízdnou trasu přes Provodín a Srní. Vzhledem k tomu, že na místě pracuje vyšetřovatel nehody. Provoz v uvedeném úseku silnice I/9 mezi Zahrádkami a Jestřebím policisté plně obnovili v 19.30 hodin.

Autor: por. Bc. Ivana Baláková

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “TRAGÉDIE: Čelní střet s kamionem na Českolipsku dnes nepřežil řidič osobního vozidla

  1. Pingback: image source

Comments are closed.