Auto-Moto Doprava HZS Jihomoravský Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika YouTube Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

VIDEO DRAMA: Hrozivou nehodu traktoru s vlakem na železničním přejezdu na Znojemsku zachytila kamera

ZNOJEMSKO – Hned dvě kuriózní nehody řešili dnes dopoledne jihomoravští policisté. První se odehrála v prostoru železničního přejezdu na trati mezi Moravským Krumlovem a Bohuticemi na Znojemsku. Řidič traktoru vjel do kolejí i přes červenou na zabezpečovacím zařízení.

Celkem očekávaně se v tu dobu k přejezdu blížil i vlak. S velkým štěstím se šoférovi podařilo přejezd před nehodou překonat alespoň s traktorem, ke středu tak došlo jen s vlekem, který měl za traktorem připojený. Ve vlaku nebyli žádní cestující a ani strojvůdce, který před nárazem intenzivně brzdil, není zraněný. Střet vozidla s vlakem končí zpravidla tragicky. Zveřejněná nehoda je tak svými následky opravdu ojedinělá. Při vjíždění do kolejí je na místě zvýšená obezřetnost. V zájmu zachování vlastního zdraví se vždy vyplatí rozhlédnout jestli se neblíží vlak.

VIDEOZÁZNAM… 

Druhá nehoda se odehrála ve Slavkově u Brna, o které jsme dnes již také informovali. V úseku rekonstruované silnice u místního hřbitova, se při vysypávání nákladu převrátil návěs s tahačem. Ani zde nedošlo k žádnému zranění, poškozena je hřbitovní zeď s kolumbáriem.  Škody však budou zřejmě vysoké.

Autor: por. David Chaloupka

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

3 Replies to “VIDEO DRAMA: Hrozivou nehodu traktoru s vlakem na železničním přejezdu na Znojemsku zachytila kamera

  1. Pingback: try this site
  2. Pingback: auto swiper

Comments are closed.