HZS Kultura Liberecký Pomáháme Sbor dobrovolných hasičů Školní okénko Složky IZS Sport Střední škola Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

VIDEOREPORTÁŽ: Budoucí hasiči opět soutěžili v disciplínách TFA v areálu školy ESOZ Chomutov

CHOMUTOV – Budoucí hasiči se doslova za úmorného tropického počasí postavili na start v pořadí již 7. ročníku studentského závodu v disciplínách TFA v areálu chomutovské školy, kde na ně čekalo sedm silových a vytrvalostních disciplín…

Na start soutěže O Pohár ředitelky ESOZ Chomutov se postavilo téměř tři desítky studentů, především z hasičského oboru škol Chomutov a Semily. Závodníky na trati čekalo sedm silových a vytrvalostních disciplín, a celá trasa byla zakončena výběhem do 5. patra výškové budovy Domova mládeže v kompletním zásahovém obleku s dýchacím přístrojem na zádech.

VIDEOREPORTÁŽ…

Videoreportáž připravil: Honza Vraný / JV press.cz

Zástupce ředitelky školy ESOZ Chomutov Ing. Miloš Holopírek uvedl, že na start se postavilo 25 závodníků a tři závodnice. „Tento závod TFA nepořádáme pouze pro naše studenty, ale pravidelně k nám jezdí soutěžit i početné družstvo studentů z partnerské střední školy ze Semil,“ dodává Ing. Holopírek.

Jednou ze studentek, která si soutěž TFA vyzkoušela, a to úplně poprvé, byla Adéla Bakešová ze Semil… a hned si vybojovala v ženské kategorii zlato. Naopak čtvrťák Mirko Šikola závod TFA celkem často vyhrává a i letos tomu nebylo jinak. Z posledního startovacího místa Mirko Šikola totiž obhájil své loňské prvenství a i tentokrát vyhrál.

FOTOGALERIE…

Bohatou fotogalerii z celé akce pak naleznete také ZDE

VÝSLEDKOVÁ LISTINA:

DOROSTENCI

1.místo: Mirko Šikola / Chomutov – 03:44,350
2.místo: Jan Keller / Semily – 03:53:,320
3.místo: Matyáš Amler / Semily – 04:06,690

DOROSTENKYNĚ

1.místo: Adéla Bakešová / Semily – 06:12,550
2.místo: Kateřina Malá / Chomutov – 06:36,240
3.místo: Sabina Dědková / Chomutov – 09:12,740

Autor: Honza Vraný
Foto: Jan Podzimek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “VIDEOREPORTÁŽ: Budoucí hasiči opět soutěžili v disciplínách TFA v areálu školy ESOZ Chomutov

Comments are closed.