Krimi Městská policie Policie Praha Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

KRIMI: Šestnáctiletá dívka chtěla odejít za svou zemřelou matkou! V Praze si pořezala ruce a skákala pod projíždějící auta

PRAHA – Svůj život chtěla skončit pod koly projíždějících aut. Před tím si ještě pořezala ruce. Šestnáctiletá dívka se sebevražednými úmysly skončila v nemocničním zařízení.

Přibližně půl hodiny před sobotní půlnocí byla vyslána hlídka strážníků do ulice 5. května, kde se měla, dle oznámení, ve vozovce pohybovat zmatená, asi opilá žena.

Během pár minut strážnici dorazili na místo a spatřili zde mladou ženu pobíhající po silnici, která měla čerstvě pořezané ruce. V krátkém rozhovoru šestnáctileté dívka uvedla, že už ji nebaví život a chce odejít za svoji zemřelou matkou. Když chtěla hlídka zjistit, zda pila alkohol, dala se na útěk.

V zájmu ochrany jejího života byli strážníci nakonec nuceni použít chvaty a hmaty. Následně provedená dechová zkouška na alkohol byla negativní, nicméně test na drogy byl pozitivní na cannabis. Záchranná služba dívku převezla do nemocnice a o případu byla informována také Policie ČR.

Zdroj: Městská policie Praha

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “KRIMI: Šestnáctiletá dívka chtěla odejít za svou zemřelou matkou! V Praze si pořezala ruce a skákala pod projíždějící auta

Comments are closed.