HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: Při požáru opuštěného bytového domu hasiči evakuovali tři osoby! Jedna z nich požár nepřežila…

KVÍTKOVICE U OTROKOVIC – Večerní požár opuštěného bytového domu v Kvítkovicích u Otrokovic nedaleko nákupního centra Kaufland zaměstnalo šest hasičských jednotek. Tragický požár bohužel nepřežil jeden člověk!

Z hořící budovy přivolaní hasiči totiž evakuovali 2 osoby. Jednoho zraněného předali do péče Zdravotnické záchranné služby Zlínského kraje. V místnosti ve 2. nadzemním podlaží hasiči pak našli třetí osobu v bezvědomí. Vynesli ji na volné prostranství a zahájili se zdravotníky resuscitaci. Po několika minutách lékař konstatoval úmrtí.

FOTOGALERIE…

Hasební práce jsou prováděny i z výškové techniky. Na místo se dostavil řídící důstojník HZS pro územní odbor Zlín i řídící důstojník HZS Zlínského kraje.

Vyšetřovatelé hasičů a Policie České republiky provedli prvotní úkony. V šetření se bude pokračovat v neděli 4. prosince v dopoledních hodinách.

U požáru zasahovaly jednotky: HZS Zlínského kraje stanice Otrokovice, Uherské Hradiště a Zlín, SDHO Otrokovice, Kvítkovice a Napajedla.

Zdroj: HZS Zlínského kraje
(RŽ)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “TRAGÉDIE: Při požáru opuštěného bytového domu hasiči evakuovali tři osoby! Jedna z nich požár nepřežila…

  1. Pingback: jarisakti

Comments are closed.