Auto-Moto Doprava HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda Středočeský Technika tragická nehoda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: Při střetu s kamionem zemřela na Nymbursku řidička osobního vozu! Zřejmě nedala přednost kamionu…

NYMBURK – Policisté od pátečního rána vyšetřují tragickou nehodu, při které na Nymbursku zemřela řidička osobního vozu. Ta zřejmě nedala přednost kamionu. 

Vážná dopravní nehoda zablokovala v pátek ráno silnici I/32 v katastru obce Velenice na Nymbursku. Krátce před půl sedmou ráno vyjížděli na dvanáctý kilometr všechny složky Integrovaného záchranného systému ke střetu osobního auta s nákladním vozem.

FOTOGALERIE…

Ihned po srážce vozidel se snažili zdravotníci resuscitovat ženu z osobního auta, která byla zaklíněná a v bezvědomí. I přes veškerou snahu zdravotníků se ale nepodařilo obnovit její životní funkce a zranění byla natolik vážná, že jim na místě podlehla.

Proč k nehodě došlo budou zjišťovat kriminalisté z Územního odboru Nymburk, kteří se jejím šetřením budou zabývat. Současně nařídí i soudní pitvu ženy z osobního vozu, která při nehodě přišla o život. Podle zatím prvotních zjištění nedala žena vyjíždějící z vedlejší komunikace na hlavní zřejmě přednost řidiči kamionu.

Provoz na silnici I/32 se podařilo obousměrně obnovit a zprůjezdnit krátce před jedenáctou hodinou dopoledne.

Autor: mjr. Mgr. Vlasta Suchánková

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “TRAGÉDIE: Při střetu s kamionem zemřela na Nymbursku řidička osobního vozu! Zřejmě nedala přednost kamionu…

Comments are closed.