adventní neděle Kultura Školní okénko společenská akce Technika Ústecký YouTube Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

KULTURNÍ POZVÁNKA NA VÁNOČNÍ KONCERT: Barbora Mottlová dnes zazpívá v Jeníkově na Teplicku

JENÍKOV – Kostel svatého Petra a Pavla v Jeníkově byl svědkem adventního koncertu. Jeho hlavním hostem byl Duchcovský pěvecký sbor, vedený Janou Moravcovou. Ta jako každý rok do Jeníkova přivezla i dětský pěvecký soubor.

Kostel se v Jeníkově zaplnil do posledního místa a i když byla velká zima, všichni si koncert užili. „Bylo to nádherné, krásná atmosféra a ráda jsem si zazpívala,“ říkala jedna z návštěvnic koncertu, která do Jeníkova přijela z nedalekého Oseka. Její slova potvrdila i další z návštěvnic. „Každý rok se do kostela v Jeníkově moc těším, je tu nádherně a v tom předvánočním shonu si zde vždy ráda odpočinu, zazpívám si krásné písně a je mi prostě dobře,“ řekla paní Krista Jelínková z Duchcova.

VIDEOPOZVÁNKA…

V jeníkovském kostele je připraven v letošním roce ještě jeden koncert. Ten proběhne právě dnes, tedy v neděli 18. prosince od 16 hodin. Hlavním hostem bude populární zpěvačka a herečka Barbora Mottlová. Ta vystoupí společně s dětmi z jeníkovské mateřské školky. „Ráda bych pozvala všechny obyvatele Jeníkova a Oldřichova k nám do kostela na vánoční koncert. Jsem moc ráda, že Barbora Mottlová přijala naše pozvání a věřím, že koncert, který navíc doplní děti z naší školky, bude nádherný,“ říká a zve starostka obce Jeníkov Stanislava Kubajková.

Autor: Karel Schön

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “KULTURNÍ POZVÁNKA NA VÁNOČNÍ KONCERT: Barbora Mottlová dnes zazpívá v Jeníkově na Teplicku

Comments are closed.