Auto-Moto Doprava HZS Krimi Moravskoslezský Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda Technika tragická nehoda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví železnice železniční trať Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: Při střetu osobního auta s vlakem na železničním přejezdu v Ostravě-Třebovicích zemřely dvě děti

OSTRAVA – Na železničním přejezdu v Ostravě-Třebovicích se dnes kolem desáté hodiny střetl vlak s osobním automobilem! Železniční nehodu nepřežily dvě malé děti z havarovaného vozu a na místě jsou další zranění.

I nadále na místě zasahují všechny složku Integrovaného záchranného systému ČR. K tragické nehodě došlo mezi Svinovem a Třebovicemi. Provoz na železniční trati mezi Opavou a Ostravou je i nadále přerušený.

FOTOGALERIE…

Dopoledne došlo na železničním přejezdu v Ostravě Třebovicích ke srážce vozidla s vlakem. Dvě nezletilé osoby z auta bohužel zemřely. Stále jsou na místě policisté i s hasiči. „Zajišťujeme a zjišťujeme vše potřebné a zabýváme se všemi okolnostmi a skutečnostmi,“ dodávají policisté.

Zjišťujeme podrobnosti…

Autor: redakce
Foto: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “TRAGÉDIE: Při střetu osobního auta s vlakem na železničním přejezdu v Ostravě-Třebovicích zemřely dvě děti

Comments are closed.