Auto-Moto Doprava HZS Jihočeský Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika tragická nehoda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE AKTUÁLNĚ: U Temelína při střetu nákladního vozu s osobním automobilem zemřel jeden člověk! Na místě zasahují složky IZS

TEMELÍN – Složky Integrovaného záchranného systému ČR aktuálně zasahují u tragické nehody nákladního vozidla s osobním automobilem na silnici 138 u Temelína na Českobudějovicku.

Na místě probíhají záchranné a vyprošťovací práce. Střet dvou aut si bohužel vyžádal i smrtelné zranění jednoho z účastníků karambolu. Podle policistů došlo ke střetu Tatry s osobním autem Seat Leon, poté co řidič osobního vozu dosud z nezjištěných příčin vjel do protisměru, kde se střetl s nákladním autem. Zaklíněný řidič osobního vozu utrpěl závažná zranění, kterým na místě podlehl. Druhý řidič vyvázl z nehody bez zranění.

K nehodě došlo v 15.40 hodin a s komplikacemi v dopravě v uvedeném úseku počítejte asi do 19.40 hodin. Okolnosti vážné nehody i nadále vyšetřují dopravní policisté.

Zjišťujeme další podrobnosti…

Autor: redakce
Zdroj: Policie ČR
Ilustrační snímek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz