Auto-Moto Cestování dobrovolní hasiči Doprava HZS Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda Technika tragická nehoda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: Při tragické dopravní nehodě u Bratřejova na Zlínsku zemřel řidič nákladního automobilu


ZLÍNSKO – Při tragické dopravní nehodě u Bratřejova na Zlínsku zemřel řidič nákladního automobilu. Z doposud přesně nezjištěných příčin vyjel mimo komunikaci a narazil do stromu.

Dnes po deváté hodině dopoledne došlo u Bratřejova na Zlínsku k tragické dopravní nehodě. Zemřel při ní šedesátiletý muž za volantem nákladního automobilu.

Řidič náklaďáku jel od Vizovic na Valašskou Polanku. Z doposud přesně nezjištěných příčin plynule přejel do protisměru a následně vyjel mimo komunikaci, kde čelně narazil do vzrostlého stromu. Utrpěl zranění neslučitelná se životem.

FOTOGALERIE…

Havaroval zde řidič s nákladním vozidlem, se kterým narazil do několika stromů. Jeden z nich se dokonce zlomil a spadl přes oba jízdní pruhy. Řidič utrpěl zranění neslučitelná se životem, kterým na místě podlehl.

Zasahující hasiči stabilizovali poškozené vozidlo proti pohybu, a to především v prostoru značně poškozené kabiny. Dále u auta provedli protipožární opatření. Velitel zásahu si na místo povolal vyprošťovací automobil, pomocí něhož vytáhli zaklíněný náklaďák zpět na cestu. V průběhu zásahu hasiči odstranili i poškozené stromy.

Komunikace byla zpočátku zcela uzavřená a hlídky odkláněly provoz. Později jsme dopravu řídili kyvadlově.

Přesné okolnosti této tragické události i nadále vyšetřují zlínští kriminalisté a dopravní policisté.

Autor: mjr. Mgr. Simona Kyšnerová
a HZS Zlínského kraje (LJ)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz