Auto-Moto Cestování dobrovolní hasiči Doprava HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

Ledovka i nadále komplikuje dopravu na silnicích! U Postoloprt na dálnici D7 skončil kamion na boku


POSTOLOPRTY – I nadále pokračují vyprošťovací práce na dálnici D7 u Postoloprt na Lounsku, kde po noční nehodě skončil kamion na boku. Řidič tam podle policistů nepřizpůsobil jízdu počasí a po smyku se havarovaný kamion převrátil na bok. Pomocí těžké vyprošťovací techniky se ho nyní dělníci pokoušejí dostat zpět na kola.

Policisté proto museli uzavřít dálnici D7 v uvedeném úseku ve směru na Chomutov a nyní tam probíhá překládka nákladu. Policisté odhadují, že vyprošťovací práce tam potrvají až do odpoledních hodin. Dálnice D7 u Postoloprt je od noci uzavřená z důvodu nehody kamionu,který je na 56. km položený na bok a blokuje směr na Chomutov. Probíhá překládka nákladu, pravděpodobně bude trvat ještě dopoledne. Policisté provoz usměrňují na sjezd na 55,5. km na Postoloprty, nájezd zpět na D7 je na 56,5. km. Příčinou nehody bylo nepřizpůsobení rychlosti aktuálním podmínkám počasí. Jeďte prosím opatrně.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz