Finance Kultura kulturní akce Pozvánka společenská akce tip redakce Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

AKTUÁLNĚ: V mosteckém hotelu Cascade startuje letošní 11. ročník veletrhu Svatba nanečisto


MOST – Úderem desáté hodiny dnes startuje v pořadí již 11. ročník veletrhu Svatba nanečisto, který se uskuteční v hotelu Cascade v Mostě. I tentokrát tradiční Svatbu nanečisto pořádá Petra Vyoralová a její Svatební salon Delta…

Na nedělním veletrhu se návštěvníkům představí desítky vystavovatelů, kteří budou moci novomanželům pomoci s přípravou na jejich velký den D. Půjde tak již o 11. ročník svatebního veletrhu,který je v tomto rozsahu ojedinělý v celém regionu. Cílem tohoto veletrhu je pomoci snoubencům zorientovat se v nabídce služeb, které mohou využít při přípravě svého dne ,,D“. Vystavovat bude nejen Svatební salon Delta, který je spolu s hotelem Cascade pořadatelem, ale také fotografové, floristé, svatební koordinátoři, svatební místa, zlatnictví a výrobci snubních prstenů, fotokoutek, cukráři a jiní. 

Součástí programu budou 2 identické přehlídky svatebních šatů kolekce 2024 a pánských obleků, ale také svatební seminář o přípravě svatby se svatební koordinátorkou Pavlou Beranovou a vizážistkou Míšou Matejčíkovou.

Co vás čeká na Svatbě Nanečisto?
Možnost osobně se potkat s lidmi, kteří vám mohou pomoci během vašeho dne D, vidět jejich ,,výrobky” a pobavit se s nimi o tom, co nesmí na vaší svatbě chybět.

Během dvou identických komentovaných přehlídek uvidíte na hobby modelkách svatební šaty kolekce 2024 @svatebnisalondelta.official, takže je jen na vás, kterou přehlídku navštívíte, jestli tu v 11 nebo v 15 hodin.

Nenechte si uniknout svatební seminář ve 13 hodin, který povede zkušená koordinátorka @pavla.bery z @delta.weddings a @michaelamatejcikova . Dozvíte se jak naplánovat svatbu bez stresu a s úsměvem, co určitě neopominout a co třeba není úplně nezbytné, jak si rozvrhnout přípravy a bude i prostor na vaše dotazy.

PROGRAM:
10.00 hodin: zahájení
11.00 hodin: přehlídka svatebních šatů 2024
13.00 hodin: svatební seminář
15.00 hodin: přehlídka svatebních šatů
17.00 hodin: ukončení

Vstupné na veletrh 100 korun. Na svatební veletrh můžete přijít kdykoliv, přehlídky svatebních šatů jsou identické a vystavovatelé vám budou k dispozici po celou dobu konání svatebního veletrhu…

Redakce Agentury JV press.cz je i letos jedním z hrdých mediálních partnerů veletrhu Svatba nanečisto v Mostě… 

Autor: Honza Vraný

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz